Beoordelingen van Bram Ladage Rotterdam

Recente recensies

4.0
stephan janssen
23 september 2022

top geregeld!

Reactie van Bram Ladage

Hartelijk dank voor uw review. We stellen de mening van onze vaste gasten zeer op prijs. We hopen u snel weer aan de winkel te zien! 😁

Roel
19 september 2022

Altijd rekening mee houden met glutenvrij , keurig op tijd met vriendelijke personeels

Reactie van Bram Ladage

Hartelijk dank voor uw review. We stellen de mening van onze vaste gasten zeer op prijs. We hopen u snel weer aan de winkel te zien! 😁

Thanh Hagoort
9 augustus 2022

Wij bestellen wekelijks bij Bram Ze houden altijd rekening mee met glutenvrij van mijn zoon .. Altijd keurig op tijd .. de medewerkers zijn altijd even correct .Chapeau !!! Dank vóór alles

Reactie van Bram Ladage

Hartelijk dank voor uw review. We stellen de mening van onze vaste gasten zeer op prijs. We hopen u snel weer aan de winkel te zien! 😁

Marylien
31 juli 2022

Zeer tevreden!!

Reactie van Bram Ladage

wat lief dat u ons 5 sterren geeft! dat waarderen wij heel erg! heel erg bedank!

Ikazia Ziekenhuis
28 juli 2022

Bestelling stond netjes klaar. Incl. misterd, extra zout. Netjes verpakt. We hebben heerlijk geluncht.

Reactie van Bram Ladage

Wat aardig!!! we hebben ons best gedaan voor onze vaste klanten (L) tot volgende keer :D

Debbie
28 juli 2022

Snel & goed.

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel ! tot de volgende keer :d

Murat Ozturk
24 april 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk, wat hebben wij gesmuld!!!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Bianca
16 april 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd lekkere patat!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Wesley
5 februari 2022
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Wouter
22 januari 2022

Beste Bram van alle locaties.

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Astrid
24 december 2021

Super snel en leuk, aardig personeel

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Murat Ozturk
13 december 2021

Zoals gewoonlijk vriendelijker en snelle service. Wat hebben wij weer heerlijk gesmuld 😋

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Adis Lizde
12 november 2021

Het was lekker zoals altijd, maar ik miste 1 x Middel Bram met mayo

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, wat vervelend om te horen dat u een frikandel mist, die vind ik zelf ook altijd juist zo lekker! laat de volgende keer in de opmerkingen weten dat u een frikandel miste en wij maken het in orde voor u bedankt en een fijne dag gewenst

JordyD
16 oktober 2021

Gewoon top! Zoals altijd!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Angel
16 september 2021

Altijd op tijd klaar en heerlijk.. Leuk personeel ook :) complimenten

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Aziz
11 september 2021

19:00 uur afgesproken en ja hoor zeker stipt optijd kon ik het afhalen het was weer lekker.

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Naomi
8 september 2021

Altijd goed.maakt niet uit hoe je besteld het is gewoon altijd goed.

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Dick den Boer
31 augustus 2021

Het blijkt dat ze zelf niet bezorgen,dat wist ik niet,bestelling geplaatst en betaald.ze nemen niet de moeite om je te bellen dat het eten klaar stond gebeld na 25 min,ze zeiden dat het eten allang klaar stond

Reactie van Bram Ladage

Beste Dick, Wat een vervelende samenloop van omstandigheden. Wij proberen inderdaad altijd de afgesproken tijd aan te houden die wij door krijgen van de website. U ging er vanuit dat het bezorgt werd, helaas bezorgen we nog niet met eigen chauffeurs. Alles via onze website is nog afhalen, bezorgen gaat via Uber Eats en Thuisbezorgd. Ondanks dit alles hopen wij u alsnog een keer te mogen voorzien van een heerlijke zak patat. mvg team zuidplein

Angelique
31 juli 2021

Altijd is het klaar als we komen halen , en alleen maar complimenten voor ze 👍

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

JordyD
13 juni 2021

Gewoon top… zoals altijd!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Arjan
10 juni 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

mik snitselaar
6 juni 2021
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Ronald Bos
3 juni 2021

Keurig op tijd klaar op de tijdstip van de afspraak en lekker ook.

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Leo
29 mei 2021

De bestelling die ik online had gedaan was men vergeten. Het eten was zoals altijd prima

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Cees
15 mei 2021

Netjes op tijd Lekker warm Bestelling in orde Kwaliteit zoals je mag verwachten

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. vergeet de volgende keer niet 5 sterren aan te klikken hahaha bedankt en een fijne dag gewenst